Soundcheck

Kendrick Lamar hamarosan Európában!

2017. szeptember 30. - kvcsdavid

A nyári fesztiválheadlinereket pedzegető sorozatunkban már megemlítettük Kendrick Lamar nevét, mint lehetséges turnézó, de úgy fest, már jóval hamarabb Európába jöhet a kortárs hiphop egyik legnagyobb neve. 

kendrick_lamar.jpg

A mai napon rapper az Instragramon tett közzé egy Európa-térképet az aktuális, Damn című albumának címével és egy UK / Europe Tour felirattal, később pedig több Live Nation-oldalon is megjelent a kép, így az már egészen biztos, hogy a kontinensre jön Kendrick Lamar, a kérdés már csak az, hogy mikor és persze pontosan mely városokba. Arra nem látunk sok esélyt, hogy Budapesten is fellépjen, de Bécs vagy esetleg egy lengyel dátum könnyen becsúszhat, Németországot viszont 99%-ra lehet venni. Négy brit helyszín kiszivárgott, de kérdéses, mennyire lehet hitelt adni nekik, ezek mindenesetre Manchester, London, Glasgow, illetve Birmingham. A hivatalos bejelentés valószínűleg a jövő hét elejére várható.

kendrick_damn_tour_europe.jpg

 

Kovács Dávid
Fotó: MAT mag

A bejegyzés trackback címe:

https://sound-check.blog.hu/api/trackback/id/tr9212914597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása