Soundcheck

Novemberben koncertipari konferencia indul Budapesten

2017. október 14. - kvcsdavid

A Budapest Showcase Hub tavalyi indulása után újabb zeneipari szakmai rendezvény startol idén ősszel Budapesten, az Event Production Forum East éppen a BUSH utolsó napján, november 17-én kerül majd megrendezésre, az A38 Hajón.

event_production_forum_east2017.jpg

Az esemény ötletgazdája Horváth Máté, aki a New Beat és a Dürer Kert bookereként ismert idehaza elsősorban, az EPFE célja pedig, hogy összehozza a közép-kelet-európai régió koncert- és fesztiválszervezőit, hiszen a környező országok promótereinek általában nagyon hasonló problémákkal kell megküzdeniük, ráadásul nem mindegyiküknek van meg rá a lehetősége, hogy részt vegyenek a nagy - igencsak drága - nyugat-európai konferenciákon, ahol persze a perspektívák is különböznek. 

A kapcsolatépítést és a tapasztalatcserét kerekasztal-beszélgetések és workshopok fogják segíteni, szó lesz kisebb és nagyobb rendezvényekről, a koncerthelyszínekről, fesztiválokról és sok más téma mellett a biztonságról is. Külön érdekesség, hogy az NKA mellett az EPFE másik főszponzora a holland Mojo Barriers lesz, mely cég világszerte szállítja a koncertek és fesztiválok térelválasztó alumínium korlátjait, melyekkel többek közt a Szigeten is találkozhatunk. 

Ugyan az Event Production Forum East elsősorban a szakmának szól, a jegyvásárlás bárki számára nyitott, így aki érdeklődik a téma iránt, az is részt vehet a konferencián, ráadásul a ilyen eseményekhez képest igen baráti áron. A hivatalos weboldal és a jegyvásárlás ide kattintva érhető el.

 

Kovács Dávid

A bejegyzés trackback címe:

https://sound-check.blog.hu/api/trackback/id/tr5812976160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása