Soundcheck

Elindult a Live Nation koncertkereső Messenger-bővítménye

2017. szeptember 26. - kvcsdavid

A világ vezető rendezvényszervező cége, a Live Nation a mai nappal elindította a Facebook Messengerbe ágyazott bővítményét, melynek segítségével a chat alkalmazáson belül válogathatunk a koncertek között, sőt a jegyvásárláshoz sem kell újabb oldalt vagy alkalmazást megnyitni. 

live_nation_messenger_bot.jpg

A Live Nation összesen 26 ezer koncertet és más kulturális eseményt szervez évente világszerte, míg a Messengert havonta 1,3 milliárdan használják, így csak idő kérdése volt, mikor készül el egy hasonló megoldás. A bővítmény roppant egyszerűen működik, azonkívül hogy kereshetünk és jegyet is vehetünk benne, rögtön meg is oszthatjuk a koncerteket a chaten belül, ezzel pedig még gyorsabbá válhat a jegyfoglalás. A gyorsaság mellett a chatbot további előnye, hogy a keresési és vásárlási előzményeink alapján később más eseményeket is ajánl, így biztosítva azt, hogy ne maradjunk le egy olyan előadó koncertjéről sem, aki érdekelhet minket. 

A Live Nation Concerts névre keresztelt bővítmény egyelőre csak Észak-Amerikában érhető el, de valószínűsíthető, hogy néhány hónapon belül már mi is megtervezhetjük majd a koncertnaptárunkat szimplán a Messengerben. 

 

Kovács Dávid

A bejegyzés trackback címe:

https://sound-check.blog.hu/api/trackback/id/tr7512898422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása