Soundcheck

Szavazz a fellépőkre és fesztiválozz ingyen a spanyol tengerparton!

2017. szeptember 12. - kvcsdavid

Ma már teljesen természetesnek számít, hogy a fesztiválok kívánsággépekkel is monitorozzák a közönségük igényeit a különböző előadók iránt, mi több, egyre több helyen ajánlanak fel a szervezők igen értékes nyereményeket is a voksokért cserébe, így tett most az egyik legnagyobb spanyol fesztivál, a parádés helyszínéről és erős programjáról híres FIB Benicassim is. 

A 2018-ban július 19. és 22. közt visszatérő gigász programszervezőit három javaslattal segíthetjük, melyért cserébe bérletet vagy Spotify prémium előfizetést nyerhetünk, akinek pedig esetleg már lenne jegye, az VIP upgrade-ért szállhat versenybe. A három előadón kívül mindössze az email címünket, az országunkat, illetőleg a korunkat kell megadnunk egy pofonegyszerű felületen, melyet az alábbi képre kattintva lehet elérni. Idén egyébként többek közt a Red Hot Chili Peppers, The Weeknd, a Foals, a Kasabian, Deadmau5, a Biffy Clyro és a The Jesus and Mary Chain is megfordult itt. További infók: www.fiberfib.com

nerea_coll_benicassim_2017.jpgA szavazáshoz kattints a képre!

 


Fotó: Nerea Coll / FIB Benicassim

A bejegyzés trackback címe:

https://sound-check.blog.hu/api/trackback/id/tr512823730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása