Soundcheck

European Festival Awards 2017 – Hét magyar fesztiválra lehet szavazni

2017. november 01. - kvcsdavid

A mai nappal elindult a 2017-es European Festival Awards közönségszavazása, ahol ezúttal hét magyar fesztiválra is voksolhatunk.

mohai_balazs_sziget2017.jpg

A legnagyobb presztízsű európai fesztiváldíj jelöltjeire összesen hét kategóriában szavazhatunk, ezek közül hat érinti a fesztiválokat, a maradék egyben pedig az év felfedezettjéről dönthetünk.

Ami a hazai vonatkozást illeti, a Sziget Fesztivál a Best Major Festival és a Line-Up of the Year kategóriában jelölt, a Balaton Sound, a Campus Fesztivál és a Volt Fesztivál a Best Medium-Sized Festival-ok között, a B My Lake és az LB27 Reggae Camp a Best Small Festival, míg a Bónusz Electronic Music Festival a Best Indoor Festival díjáért van versenyben. 

A közönségszavazás november 30-ig tart, ezt követően állnak össze a döntős listák már a szakmai zsűri beleszólásával. Ők döntenek majd a nyertesekről is, a közönség szavazatai összességében 25%-ban számítanak a végső sorrendnél. A győztesek kilétét január 17-én, a hollandiai Groningenben jelentik be a Eurosonic Noorderslag showcase-fesztivál és konferencia első napján.

A szavazáshoz kattints az alábbi logóra:

efa2017.jpg

 

Kovács Dávid
Fotó: Mohai Balázs / Sziget

A bejegyzés trackback címe:

https://sound-check.blog.hu/api/trackback/id/tr2513135760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása