Soundcheck

A Sziget is jelölt a UK Festival Awards szavazásán

2017. október 03. - kvcsdavid

A mai nappal elindult az elsősorban a brit fesztiválokat díjazó UK Festival Awards közönségszavazása, mivel azonban a britek gyakran fesztiváloznak az Egyesült Királyságon kívül is, a külföldi fesztiválok közül is kiválasztják a legjobbat minden évben, ebben a kategóriában lett jelölt a Sziget Fesztivál is.

sziget2017_5616_jmark-0067.jpg

A magyar sikerek miatt az idehaza jóval ismertebb European Festival Awardshoz hasonlóan itt is a közönség szavazhat először a különböző kategóriák jelöltjeire, majd ez alapján alakul ki a döntő névsora, ahol már a szakmai zsűri határozza meg a végső győztesek kilétét. A szavazás október 23-ig tart, addig bárki szavazhat az Egyesült Királyságon kívülről is, és érdemes is nyomkodni a gombokat, ugyanis a voksolók közt egy nagyon értékes díj kerül majd kisorsolásra, mely nem más, mint két-két darab bérlet minden egyes kategória nyertes fesztiváljára. 

A kategóriák nagyon hasonlóak, mint az EFA esetén, ennek az is az oka, hogy idén jóval kevesebb van, mint korábban, valószínűleg például a Best Toilets már tényleg kicsit felesleges volt. A számunkra a legérdekesebb kategória ugyanakkor megmaradt, ez a Best Overseas Festival, ide került be többek közt a Sziget is, ami nem is csoda, tekintve hogy évről évre egyre több brit fesztiválozó talál a Hajógyári-szigetre. A végső győzteseket november 30-án, a londoni Printworksben fogják kihirdetni. 

A szavazáshoz kattints az alábbi logóra!

ukfa2017.jpg

 

Kovács Dávid
Fotó: Rockstar Photographers

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sound-check.blog.hu/api/trackback/id/tr6012924935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása